Te adnád a véredet egy játékért?
2014. november 25. írta: PixelDrake

Te adnád a véredet egy játékért?

Mennyivel lennél óvatosabb egy játékban, ha tudnád, hogy minden téged ért sérüléskor valóban vért fogsz veszíteni? Akkor is belerohannál félőrült módjára a golyózáporba? Vagy fölrobbantanád magad, hogy gyorsabban visszakerülj a városba?

A Blood Sport nevű eszközzel ez most lehetségessé válik. Szerencsére nem valami őrült szadista játékszeréről van szó, hanem egy ötletes véradási módról. A játékos karjába a szokásos módon tűt szúrnak, amiből csővel vezetik el a vért a megfelelő tartályba. Azonban a rendszert rákötik egy kontrollerre is, ami minden alkalommal, amikor rezegne, jelet küld a gépnek, ami lecsapol egy kis mennyiségű vért. Természetesen az életkor, testsúly megadásával limitálható a levett vér mennyisége, így elkerülhető, hogy valaki a gép előtt lelje halált, ha mondjuk beleszalad egy kivégzésbe a Mortal Kombatban.

A véradás így lassabb, ám a tervezők reményei szerint sokkal élvezetesebb folyamat lehet (és nyilván így is csak ellenőrzött körülmények között zajlana). Ha sikerül finanszírozni a projektet, véradó játékbajnokságokat szerveznek majd, híres gamerek részvételével.

UPDATE: Időközben leállították a projektet. Nem lesznek véres gamer csaták.

A bejegyzés trackback címe:

https://ludens.blog.hu/api/trackback/id/tr496929819

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása