Az űrháború is lehet cuki
2015. január 18. írta: PixelDrake

Az űrháború is lehet cuki

A Starcraft világa nem vidám. Százszámra hullanak benne a bátor terranok, a (önmagukat) nemes(nek képzelő) protossok és kifejezetten szerencsésnek mondhatja magát az, akit csak szimplán széttépnek a harcmezőt ellepő zergek és nem savban oldják fel a testét vagy szállják meg az agyát, hogy aztán öngyilkos módon irtsa korábbi bajtársait.

Persze ezt is lehet más szemmel nézni. Egy iPhone4dish nevű játékos és barátai megformázták a világ építményeit egy kicsit kerekebb formákkal és egy kicsit világosabb színekkel, mindezt egy szép, zöld terepasztalon. 

Az eredmény? Brutális cukiság, Pikminre emlékeztető látványvilág, tündibündi robotok és házak. Különösen a zergek vesztettek a félelmetesfaktorukból. A többi képet itt tekinthetitek meg, érdemes.

A bejegyzés trackback címe:

https://ludens.blog.hu/api/trackback/id/tr777080963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása