Te is imádod a Csillagok Háborúját?
2015. február 15. írta: PixelDrake

Te is imádod a Csillagok Háborúját?

Amennyiben igen akkor boldog lehetsz, az elmúlt napok eseményei kizárólag neked szólnak. Akár hiszed, akár nem, manapság még a csapból is Star Wars folyik, csak ezt éppen nem kötik az orrodra. Ráadásul a hetedik rész még sehol sincs. Tekintsük gyorsan át, hogy mivel kényeztetik a leendő jediket a kiadók titokban.

Először is, ott van a Humble Bundle, ahol most éppen Star Wars napokat tartanak. Tetszőleges összegért megkaphatod a Knights of the Old Republicot, a Jedi Academyt és a Dark Forcest egyben. Ha hajlandó vagy az átlag 11,45 dollárnál (vagyis nagyjából 3000 forintnál) többet fizetni, akkor ehhez hozzácsapják még a Battlefront 2-t, a KotOR 2-t, a Republic Commandót, a Jedi Outcastot, a Starfightert és a Dark Forces 2-t. Ez eddig kilenc játék. Ha viszont hajlandó vagy megemelni a befektetett összeget 46 centtel (vagyis kemény 123 forinttal) akkor pluszban még megkapod a két Force Unleashedet és az Empire at War Gold Packet. Azt, hogy mennyiért lehetne ezeket a játékokat ma legálisan beszerezni, nem tudom, de, hogy darabonként 260 forintnál drágábban, az egészen biztos. Ráadásul úgy, hogy közben te döntöd el, mennyivel támogatod a fejlesztőket, a jótékonysági szervezeteket és a terjesztőt, egészen biztosan teheted meg máshol.

Steve Jacksonék is ráálltak az űr témára, hamarosan érkezik a Star Munchkin harmadik része, a Diplomatic Impunity ami az intergalaktikus hátasokra, vagyis az űrhajókra koncentrál majd. Ennek örömére ismét kiadják a második részt, ami a Clown Wars nevet viseli, erős Star Wars utánérzéssel és természetesen a Munchkintól megszokott idiótaságokkal.

Harmadszor pedig fölkerült a netre egy fénykép, amin valaki azt állítja, hogy találkozott egy olyan emberrel, aki már látott olyat, hogy valaki hallott volna róla, hogy valakinek az unokatestvére esküdni mert volna rá, hogy egy szobatársa egyszer elcsípett egy megjegyzést egy kocsmában, amiben valaki állítólag látott egy Star Wars témájú Carcassone-t. Állítólag a jogokat már megszerezték hozzá, egyedül a grafika vár jóváhagyásra és szeptemberben már érkezik is.

A bejegyzés trackback címe:

https://ludens.blog.hu/api/trackback/id/tr507177069

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása