Hol játssz a nyáron? #3
2015. június 23. írta: PixelDrake

Hol játssz a nyáron? #3

A külföldi kiállításoknál sokkal elérhetőbb - ám nem kevésbé szórakoztató - lehetőség a Szellemlovas nyári társastábora augusztusban.

Hogy mit is takar egy társastábor? Nos, képzelj el egy napot, amikor a haverokkal összeültetek délután játszani egy partit, majd hajnal négykor valaki szólt, hogy már ketten is az asztalra borulva alszanak: ideje abbahagyni.

A társastábor nagyjából ugyanezt nyújtja, csak éppen egy erdei iskolában a Mecsek lábánál és egy egész héten keresztül. A szállást és az étkezést a szervezők biztosítják. Neked semmi más dolgod nincsen, mint egész végig játszani és jól érezni magad. Svédasztalos reggeli (végre nem "hajnali" hétkor, mint a legtöbb szállodában, hanem kilenckor...), valamint liszt- és laktózérzékenyeknek és cukorbetegeknek összeállított ebéd, vacsora.

A programok között szerepel még gyilkosos játék és kenyérlángos sütés is. Ha soknak találod az egész hetet, jelentkezhetsz egy-egy napra is.

A táborról bővebb információt itt találsz, jelentkezni pedig itt tudsz. Ráadásul, ha kedvezményed van a boltnál, azt itt is érvényesítheted.

A bejegyzés trackback címe:

https://ludens.blog.hu/api/trackback/id/tr187568134

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása