Mivel játsszunk? Majd a gép megmondja!
2015. július 18. írta: PixelDrake

Mivel játsszunk? Majd a gép megmondja!

Volt már ugye egy folyamatábra, ami néhány kérdés segítségével eldöntötte, hogy milyen játék is való neked. Érdekes, hogy én bármennyiszer is próbálkoztam, mindig a Le Havre jött ki végeredménynek, de azóta sem játszottam vele.

A lustábbaknak most itt egy kattintgatós, böngészős játékválasztó, ahol a játékosok számán és életkorán kívül négy kérdést kell megválaszolni (azokat is egytől-ötig skálázva) és máris kidobja nekünk a legalkalmasabb darabokat.

pickagame2.png

 

Szimpatikus húzás, hogy az ameri-gyűlölők számára külön "no fantasy/SF/horror" gombot építettek be, amivel egycsapásra kizárhatjuk a tematikus játékokat. Ugyanitt a "no kiddie games" opcióval a gyerekjátékoknak mondhatunk búcsút, bár ezt az életkor belövésével ugyanúgy megtehetjük.

A kitöltése nagyjából ugyanannyi időt vesz igénybe, mint elolvasni ezt a mondatot és meglepően testhezálló eredményeket dob.

Ugyanitt részt vehetünk egy hosszabb (legalább három perces) személyiségteszten is, mely elárulja, hogy milyen típusú játékokra vagyunk a legalkalmasabbak, ehhez pedig rögtön konkrét játékokat is felajánl.

Érdekes, hogy az első hat játékból, amit nekem felkínált, hármat kifejezetten szeretek, egyet pedig közepes-jó kategóriába sorolnék be, szóval valamit tudhat.

pickagame1.png

A bejegyzés trackback címe:

https://ludens.blog.hu/api/trackback/id/tr397614070

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása