Kickstarterek kártyásoknak
2015. szeptember 02. írta: PixelDrake

Kickstarterek kártyásoknak

Miután egy kiadós Evolúció parti befejeztével fölálltam az asztaltól és azon kezdtem el gondolkodni, hogy milyen régen játszottam az Évszakokkal, villámként hasított belém a felismerés, hogy az én kedvenc játéktípusom (a dungeon crawlerek mellett), bizony a kártyás játékok. El is kezdtem böngészni a forrásaimat, hogy milyen új szerzeménnyel tudnám kielégíteni eddig lappangó kártyamániámat. Az alábbiakat találtam.

Kiegészül a Draco Magi. Robert Burke nagysikerű kártyás játéka új lényekkel és és helyszínekkel bővül. Bár Kickstarterről van szó, kijelentő módban beszélek, mivel a kampány éppen a felénél tart és több, mint kétszeresét szedte össze a pénznek. 

Mint kampány, sok érdekességet nem vonultat fel. Rendelhető a kiegészítő, az alapjáték, valamint egy soundboard hozzá. Ez utóbbi egyébként egy app, ami arra szolgál, hogy játék közben zenéket és effekteket játszhassunk le. Ami kifejezetten pénztárcanyitogató a kampányban, az a plusz pénzért vehető játszóabroszok, amik egészen gyönyörűen néznek ki.

Szintén a kártyások táborát fogja erősíteni a Monster Allegiance, ami a rendkívül divatos retro-pixel-hullámot kívánja meglovagolni. A körítés a szokásos "szörnyek harcolnak a gazdáikért" vonalat követi. A csavar a játékban, hogy itt a megidézett lények nem elmétlen zombik, hanem önálló akarattal rendelkeznek. Ha az ellenfél ügyes, átcsábíthatja őket a maga oldalára.

Az igazán tehetősek megrendelhetik az ultra-drága-pro verziót 1200 dollárért, ami ötször tartalmazza az alapjátékot, hozzá mágneseket, pólókat, valamint három kockát, amik egy kis ízelítőt nyújtanak a tervezők következő projektjéből. A kevésbé tehetősek megrendelhetik a print&play verziót, ami pont 1200 dollárral olcsóbb, mint felsőkategóriás változat. 

Ez a projekt is összeszedte már a szükséges pénzt, úgyhogy jövő év márciusára érkezik is.

A bejegyzés trackback címe:

https://ludens.blog.hu/api/trackback/id/tr327756368

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása