Vége a Call of Cthulhunak
2015. szeptember 23. írta: PixelDrake

Vége a Call of Cthulhunak

Ééééééssss... vége. Hét év után a Fantasy Flight Games úgy döntött, hogy megválik az egyik legnépszerűbb kártyajátékától, a Call of Cthulhutól. A tizedik deluxe kiegészítő, a Mark of Madness egyben az utolsó is lesz.

Hasonlóképp, az idei CoC verseny lesz az utolsó, utána nincsen több hivatalos bajnokság. Mivel a nyertes díja ezúttal is az, hogy saját lapot tervezhet, még egy limitált széria érkezik majd, ami az általa készített lapot tartalmazza. Utána az új csomagok tervezése befejeződik, de az alapjáték és a kisebb kiegészítők (az Asylum Packok) továbbra is kaphatóak lesznek, valamint ha igény mutatkozik rá, újranyomják a deluxe kiegészítőket is.

Akit érdekel a múlt, itt olvashat egy csöpögős búcsút a fejlesztőktől. Akit inkább a jövő érdekel, az elkezdhet találgatni, vajon mi következik most. Egy egész FFG sorozattal kevesebb lesz? Esetleg új játékot indít majd helyette a cég? Netán következik a Call of Cthulhu 2nd Edition?

A bejegyzés trackback címe:

https://ludens.blog.hu/api/trackback/id/tr947812534

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása