Csak úgy árad a sötétség... és a pénz
2015. október 20. írta: PixelDrake

Csak úgy árad a sötétség... és a pénz

Sandy Petersen Cthulhu Wars játéka mindig is a nagy (és sokak szerint kezelhetetlen) figuráiról, valamit a horribilis áráról volt híres. Aki igazán bele akarta magát ásni, a lovecrafti szörnyektől hemzsegő stratégiába, annak jócskán a zsebébe kellett nyúlnia: az alapjáték olyan harmincezernél kezdődött, a kiegészítők pedig ennek sokszorosát tudták még rápakolni.

 

Most elérkezett az Onslaught Two ideje, ami ismét megkönnyíti azok pénztárcáját, akik vevők az ilyesmire. Újabb műanyagfigurák érkeznek, összesen hét új kiegészítőben. Rendelhető az alapjáték, százötven dollárért és az új kiegészítő csomag, alapjáték nélkül ugyanennyiért. Aki valami igazán nagyot akar szakítani, az megveheti az összes valaha megjelent kiegészítőt hatszáz dollárért, vagy ugyanezt alapjátékkal együtt hétszázért, ami több, mint 190 ezer forintot jelent. Ezért egyébként huszonegy kiegészítő, és ebben összesen 245 minifigura jár.

Sok? Túl sok? Vagy pont elég? Én úgy érzem, hogy ez már tényleg az emberek pénzének csapolása. A figurákat volt szerencsém a kezembe fogni és erős közepes minőségűek, valamint magáról a játékról is vegyes véleményeket hallottam eddig. Persze ez azt a kétezer támogatót abszolút nem érdekli, akik eddig majdnem félmillió dollárt pumpáltak bele...

Sajnos az Arkham Nighton senki nem fog Cthulhu Wars játékot tartani, sok más (és talán sokkal meggyőzőbb) cím viszont ott lesz, így érdemes kilátogatni.

A bejegyzés trackback címe:

https://ludens.blog.hu/api/trackback/id/tr818000719

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása