Nyerj egyedi fidget spinnert a Ludenssel!
2017. június 13. írta: PixelDrake

Nyerj egyedi fidget spinnert a Ludenssel!

Ha olvastad a fidget spinnerrel való kapcsolatomról szóló szomorú történetemet az előző posztból, emlékezhetsz, hogy szomorú véget ért. Megjelent a színen Darky, így a kapcsolatunk Fidgyvel végleg megromlott. Éppen ezért úgy döntöttem, hogy megszabadulok Darkytól - és odaadom valakinek, akinek nem teszi tönkre a kapcsolatát.

Szeretnéd befogadni Darkyt az otthonodba? Most megnyerheted magadnak a Ludens és az XYZ Nyomtatás közös játékán. Az alábbiakat kell csak megtenned, ha szeretnél részt venni a sorsoláson.

img_20170613_220812.jpg

A nyereményjáték

A fidget spinnert sorsolni fogjuk azok között, akik emailben jelentkeznek és lájkolják a Ludens Facebook oldalát. Ez egy esélyt jelent. Ha viszont az emailben válaszolsz az alábbi kérdésekre is, helyes válaszonként még egyszer bekerül a neved abba a bizonyos virtuális kalapba. Így összesen négy esélyed van megnyerni a koponyás pörgettyűt. A kérdésekre a válaszokat minimális kutatómunkával megtalálhatod itt a Ludensen.

Apróbetűs rész #1: a sorsolás és a nyeremény átadása után minden emailt törlünk és semmilyen formában nem használjuk fel vagy tároljuk az adataitokat.

Apróbetűs rész #2: a képeken Darky még szürke, de mire eljut hozzád, menő fekete festést fog kapni.

Ha esetleg nem te nyernéd Darkyt, de mégis szeretnél egyet, többet is szeretnél belőle, más színűt szeretnél vagy bármi más hasonló dolgot szeretnél 3D nyomtatni, írj bátran az xyznyomtatas@gmail.com címre!

A kérdések

  1. Lájkoltad-e a Ludens oldalát? (erre nem kell válaszolni, de alapfeltétel és a sorsoláskor ellenőrizni fogjuk)
  2. Mi a címe a Ludens kizárólag lovecrafti témájú játékokkal foglalkozó rovatának?
  3. Hány képen szerepel fagyi vagy jégkrém az eredeti fidget spinneres posztban?
  4. Ha bármilyen fidget spinnered lehetne (akár létező, akár nem), milyen lenne?
  5. Mi a neved és a címed? (ez a kérdés nem növeli az esélyeidet, viszont jelentősen növeli annak esélyét, hogy eljusson hozzád a nyeremény)

Az email cím, ahová a válaszokat (és az esetleges kérdéseket) várjuk: ludensblog@gmail.com

Beküldési határidő: június 20. 23:59
Sorsolás és eredményhirdetés másnap.

A bejegyzés trackback címe:

https://ludens.blog.hu/api/trackback/id/tr9812591533

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása