Gamer hírek 5.
2018. június 29. írta: PixelDrake

Gamer hírek 5.

Meeples choice - meglepődött valaki?

Kiosztották a 2017-es Meeples Choice díjakat. A három nyertes a Gaia Project, a Mennyei ser (Heaven & Ale) és természetesen az idei év Gloomhavenje, az Azul. Ez még annyira nem érdekes, mert az Azul, kb minden díjat elvisz. Ami érdekes, hogy az utóbbi két játékot ugyanaz az ember, Michael Kiesling tervezte. Két játékkal is bejutni a Meeples Choice győztesek közé eddig csak Reiner Kniziának sikerült, bTár neki rögtön két egymást követő évben is. Ráadásul idén is csak egy szavazaton múlott, hogy nem került be a top3-ba, a The Quest for El Doradóval.

img_20180508_211146_853.jpg

Kockul a Iello

Retro videójátékokon alapuló társas-sorozatot ad ki a Iello. Az 8-Bit Box egy "társasjátékkonzol" lesz, régi kontrollerekre emlékeztető, tárcsás tartozékokkal (kb. hasonló megoldást kell elképzelni, mint a Lords of Xidit esetében). Ezekkel a kontrollerekkel több féle játékot is lehet majd játszani, melyekből három az alapdobozzal érkezik, a többi pedig természetesen kiegészítő formájában lesz majd elérhető.

Az első játék Pixoid névre hallgat és a Pac-Man inspirálta. A játékosok titokban megtervezik az útvonalukat a kontrollerek segítségével és így próbálják meg elkapni vagy éppen kicselezni az ellenfelüket a labirintusban. Bár a rajzok aranyosak, én örültem volna egy licencelt verziónak - és fizetnék pár ezressel többet is, ha az eredeti karaktereket láthatnám. A másik két játékról egyelőre annyit tudunk, hogy az egyik valami versenyjáték lesz, a másik pedig a kilencvenes évek floppykorszakának két sztárját, a Summer és a Winter Olympicet idézi majd vissza.

pixoid.jpg

 2018 végén jön a Warhammer 40.000 Monopoly...

Azt hiszem, a cím magáért beszél...

Forrás: https://www.warhammer-community.com/2018/06/29/do-not-pass-go-do-not-collect-500-souls/

A bejegyzés trackback címe:

https://ludens.blog.hu/api/trackback/id/tr3014068157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása