Gamer hírek 10.
2018. szeptember 10. írta: PixelDrake

Gamer hírek 10.

Láncfűrészes kardot minden iskolába!

Iskolai programot hirdetett a Games Workshop. Tanárok jelentkezését várják, akik hajlandóak lennének Warhammer szakkört indítani a suliban 12-18 éves diákoknak. A cég szerint a szakkörre járók játékos formában fejlesztenék a kreativitásukat és olyan képességeket sajátítanának el, amikre a klasszikus iskolai program nem tér ki (úgy, mint döntéshozatal, stratégia és vezetői készségek). Meg persze az sem lenne hátrány, ha közben néhányan rákattannának a Warhammerre...

A szakköröket figurákkal, festékkel, ecsetekkel és óravázlatokkal is megtámogatnák. Sajnos a program kizárólag Észak-Amerikában érhető el, úgyhogy a Petőfi Sándor Gimnáziumban a könyvtárosok még jó ideig kénytelenek lesznek pszí csuklya nélkül dolgozni.

Fortnite Monopoly

Az élet egyszerű. A PUBGsek utálják a fortniteosokat, a társasjátékosok meg utálják a monopolysokat. Most a két tábor gyűlölete végre egy tárgyban érhet össze. Jön ugyanis a Fortnite Monopoly. Az új kiadás természetesen a videójáték legismertebb helyszíneivel helyettesíti a telkeket és olyan fantasztikus újdonságokat hoz a játékba, mint a pénz átnevezése életerőre.

Most nézzétek meg a táblát. Nem úgy néz ki, mintha valami algoritmus tervezte volna? Tuti van a Hasbrónak egy szoftvere, aminek elég megadni az új Monopoly témáját és a Google-ről leszedett képekből automatikusan legenerálja a táblát. Minifigurák helyett igénytelen standee-kkel érkezik, október elsején.

Kattognak a pankrátorok

Kész, vége. Nincs több szuperhős, főgonosz, mutálódott baktérium, horror ikon és rajzfilm figura sem. A HeroClixbe és a DiceMastersbe minden létező dolog bekerült már. De aggodalomra semmi ok, a WizKids megtalálta a megoldást és vele a még be nem töltött űrt.

Egy új megállapodásnak köszönhetően hamarosan fejest ugranak a fröccsöntőbe a WWE Superstars tagjai, vagyis a világ leghíresebb pankrátorai. The Undertaker, The Rock, már biztosan leállhatnak bunyózni Pókemberrel jövőre, de lesz még egy karakter a merítésben, akire senki nem számított (mégis csak ő lesz az összes csomagban): John Cena!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ludens.blog.hu/api/trackback/id/tr1014229041

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása