Gamer hírek 15.
2018. december 03. írta: PixelDrake

Gamer hírek 15.

Amerika mellett, emberiség ellen 

Érdekes kampányba fogott a Card Against Humanity csapata. Százötvenezer embertől gyűjtöttek összesen 2,25 millió dollárnyi adományt, cserébe pedig küldtek valami apróságot. Az így befolyt összeget aztán különféle módokon fordították jótékony célra hét napon keresztül:

  • megvásárolták egy illinoisi baseball stadion névadási jogát
  • tizennégy hónapnyi közvélemény kutatást rendeltek az amerikai demokrácia jövőjéről
  • egy múzeummal karöltve támogatták azokat a tanárokat, akik nem adnak házi feladatot a diákjaiknak - viszont helyette más módszerekkel gondoskodnak a tudás rögzüléséről
  • 250 ezer dollárt küldtek vissza (15 és 1000 dolláros csekkek formájában) a támogatóknak vagyoni helyzet alapján elosztva
  • podcastot indítottak, mely kizárólag jó hírekkel foglalkozik
  • megvásároltak egy területet a mexikói határ közelében, hogy megnehezítsék Donald Trump falépítős tervét

Neked van saját játékod? 

Akkor itt az ideje megmutatni mindenkinek a 2019-es Társasjáték-fejlesztők Napján! Január 19-én, szombaton ismét lehetőséget ad a Magyar Társasjátékos Egyesület, hogy bemutathasd és teszteltethesd a prototípusodat a nagyközönség előtt.

Két turnusban összesen kb. negyven játéknak tudnak majd helyet biztosítani, úgyhogy érdemes minél előbb regisztrálni. A rendezvényt rövid kerekasztal beszélgetéssel nyitják Nagy Balázzsal, a Karácsonyfa szerzőjével.

Helyszín: Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ, 1-es terem
Cím: 1105 Budapest, Szent László tér 7.
Időpont: 2019. január 19. (szombat)
Kezdés: 10:15-kor (pontosan)
Helyszíni terembérleti hozzájárulás: 600 Ft / fő

koszi.png

Költöznek a kuruzslók

A Die Quacksalber von Quedlinburg sokak kíváncsiságát piszkálta, miután megnyerte az év összetett játéka díjat a Spiel des Jahresen. Volt viszont egy nagy baja: mérsékelten nyelvfüggő volt és csak német nyelven létezett. Szerencsére - ahogy az várható volt - a díj meggyorsította az angol kiadás megjelenését. Ami viszont még jobb hír, hogy hamarosan magyarul is kipróbálhatjuk a ComPaYa jóvoltából. Ráadásul ha részt veszel az előrendelői akciójukban, ezer forint kedvezménnyel juthatsz hozzá a játékhoz.


A bejegyzés trackback címe:

https://ludens.blog.hu/api/trackback/id/tr8414394964

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása