Valami bekattant a Hasbrónál
2015. szeptember 08. írta: PixelDrake

Valami bekattant a Hasbrónál

Érdekes listát adott ki pár órája a Purple Pawn. Amint azt bizonyára te is tudod (ha csak nem egy lakatlan szigeten éltél egészen mostanáig), év végén érkezik a Csillagok Háborúja új része, az Ébredő Erő. A Hasbro persze gőzerővel készül erre az alkalomra, hogy lehetőleg még a karácsonyi szezonra kint legyen minden.

Az egyedi címek helyett sajnos (vagy szerencsére?) inkább a gyűjtői kiadásokra koncentráltak, úgyhogy szinte bármivel is játszottál az elmúlt években, annak tuti lesz Star Wars kiadása.

Ami azt illeti, az alábbiaknak már mind van Star Wars verziója. Most csak megjelenik mindenből az Ébredő Erő változat is. De most akkor hogyan kell szép szóval összefoglalni, hogy a film folytatására alapozva kiadják a játék spin-offjának remake-jét?

Risk: Star Wars - TIE-vadász alakú táblán játszódik, a négyféle figurából több, mint száz darabot tartalmaz és három különböző helyszínen eshet egymásnak a két szemben álló fél.

Loopin' Chewie - Az ősrégi Loopie Louie átdizájnolt verziója. Itt eredetileg a csirkéinket kellett megvédeni az azokra repülőgéppel vadászó tolvajtól. A repülő körbe-körbe ment a pályán, nekünk pedig egy kilövővel kellett másfelé ütni őt. Itt a repülő helyét a Millenium Falcon veszi át, a csirkék helyett pedig a birodalmi rohamosztagosokat kell megóvnunk...

Star Wars Chess - Ebben a klasszikus figurás stratégiai játékban a két szembenálló sereg célja, hogy elfogja az ellenfél királyá.... nem, nem fogom ismertetni a szabályait, annyira nem jó poén. Star Wars Sakk, a sokadik. Kész.

Star Wars Battleship - Star Wars torpedó...erről nem rakok be képet, találd ki, hogy nézhet ki :P

Star Wars Hands Down - Fiatalabbakat megcélzó, gyorsasági kártyajáték, a Dobbléra hajazó csapkodós játékmenettel.

Star Wars Monopoly - Érdekes alakú táblával, szokásos szabályokkal.

Star Wars Duels - A Waron alapuló kártyajáték. Száz százalékban szerencsén alapuló, akár francia kártyával is játszható, döntéseket nélkülöző darab, főleg gyerekeknek.

A bejegyzés trackback címe:

https://ludens.blog.hu/api/trackback/id/tr277767532

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása