Mi lesz, ha keresztezed a Legót a Nintendóval?
2014. augusztus 15. írta: PixelDrake

Mi lesz, ha keresztezed a Legót a Nintendóval?

Úgy néz ki, a Legónak még mindig időbe telik, hogy rájöjjön, nem csak képregényfilmekből érdemes komplett készelteket kiadni, majd azt súlyos tízezerekért értékesíteni a rajongóknak, hanem klasszikus videójátékokból is. Bár létezik ugyan Lego Minecraft, de ez inkább önmaga paródiája, mintsem komoly próbálkozás (annak ellenére, hogy viszik, mint a cukrot).

Szerencsére itt vannak nekünk a megszállottak! Jelen esetben egy PepaQuin nevű lelkes játékos és legós, aki lemodellezte a Mario64 legelső pályáját, a Bob-Omb Battlefieldet. Legóból. Az egészet. Ráadásul nem csak arra figyelt, hogy a táj és a főbb jellegzetességek stimmeljenek, minden ellenség, doboz, csillag, sőt, még a nyolc piros érme is pontosan a helyén van. Videó fönt, még több kép ezen a linken.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ludens.blog.hu/api/trackback/id/tr226606763

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása