Mire való még az Xbox?
2014. október 15. írta: PixelDrake

Mire való még az Xbox?

Úgy látszik, vannak akik tényleg soha nem tanulnak. 

Négy fiatal bukott le a napokban Amerikában, amint kokaint próbáltak becsempészni a Dominikai Köztársaságból az országba. Az állítólag több kilónyi szállítmányt Xboxokba és Xbox 360-akba beletömve próbálták átvinni az ellenőrzésen, de lebuktak vele. 

xboxdrigs.jpg

A tények azt mutatják, hogy a Microsoft fekete konzolját nem kábítószercsempészeknek tervezték. Két évvel ezelőtt Texasban egy férfi hasonló módszerrel próbálkozott. Ő összesen 1,8 kilónyi szállítmánnyal bukott le, aminek a kétharmadát egy Xbox 360-ban rejtette el - a maradékot pedig egyszerűen odarakta a konzol mellé...

Amíg rövidke történetünk hősei a rácsok mögött gondolkoznak azon, hogy miért nem inkább borderlandsezésre használták a konzolokat, gondolom mindenkinek feltűnt a két esetben a közös pont és a tanulság:

Nintendo Wiivel kell próbálkozni!

A bejegyzés trackback címe:

https://ludens.blog.hu/api/trackback/id/tr456793151

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása