Igénytelen és lopott szörny riogatja a falu lakóit
2014. december 04. írta: PixelDrake

Igénytelen és lopott szörny riogatja a falu lakóit

Emlékeztek még arra a nagyszerű Frankensteines játékra, ami azzal reklámozta magát, hogy Kinder tojás színvonalú, összerakható műanyag szörny jár hozzá? Eltelt azóta pár nap, de túl sokat nem haladt előre a projekt, még mindig nagyjából 13 ezer dollár hiányzik a célhoz.

Vajon miért nem halad a dolog? Vajon azért, mert a játék már az ismertetője alapján sem keltette fel senki érdeklődését? Vajon azért, mert a színvonalához képest indokolatlanul drága? Vagy mert egy már létező játék koppintása?

Gábor egy e-mailben hívta föl a figyelmemet az It's Alive! címet viselő, 2006-os játékra, aminek azóta már iOS változata is megjelent. A számokat nézve a játék 6,33-as átlagos értékelést kapott, tehát erős középkategóriás darabról van szó. Az ajánló szerint sírásókat kell megvesztegetnünk, hogy testrészekhez jussunk, ebben visszataszító szolgáink (kitalálom: Igor?) lesznek a segítségünkre. A falusiak azonban nem nem nézik jó szemmel a ténykedésünket és ha nem cselekszünk időben, könnyen ránk gyújthatják a labort. 

Nahát, nem pont ez a sztorija a Frankensteinnek is? Micsoda véletlen. Mivel erről a játékról csak BGG adatok állnak rendelkezésre, nem írok róla ismertetőt vagy véleményt. Kicsivel jobban néz ki, mint még meg sem jelent testvére és szerencsére nincsen benne műanyag szörny, helyette lapok vannak. Valamint nem tarháltak hozzá hozzá húszezer dollárt és nem próbálták meg eladni az év játékának.

Nem Frankenstein lesz a karácsonyfa alatt, na.

A bejegyzés trackback címe:

https://ludens.blog.hu/api/trackback/id/tr286947555

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása