Nahát! Marvel után itt a DC Dice Masters
2014. december 21. írta: PixelDrake

Nahát! Marvel után itt a DC Dice Masters

A Marvel Dice Master sikere után (ami egyébként határozottan NEM a Quarriors csak Marvel karakterekkel)(szarkazmus) a Wizkidz úgy döntött, hogy lecsap a DC Comics jogaira is és kiadja harmadszor is ugyanazt a játékot a játék Supermanre és Batmanre optimalizált változatát is.

A Dice Master tehát egy kétfős starter settel indul majd, amihez rögtön lehet 99 centért kétkockás kiegészítőket venni. Az alapjátékban az Igazság Liga tagjai és ellenfeleik szerepelnek majd, úgymint Superman, Wonder Woman, Batman, Zatanna, a Marsbéli Fejvadász, a Zöld Íjász, Darkseid és Deathstroke. Kiadtak hozzá továbbá egy gyűjtői kiadást és hamarosan indulnak a versenyek is.

DC rajongók biztosan imádni fogják a játékot. Nekem már a Quarriors sem hozta azt az élményt, amit vártam tőle és nem tudom elhinni, hogy ez a játék teljesen más lenne.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ludens.blog.hu/api/trackback/id/tr787001029

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása