Eleged van a kocsmatúrából?
2015. február 20. írta: PixelDrake

Eleged van a kocsmatúrából?

Ha egy főnök úgy dönt, hogy karácsony vagy nyárközepe alkalmából megajándékozza a csapatát valamilyen közös programmal (amit aztán teambuilding címén elszámoltat a céggel), jobb esetben beírja a Google-be, hogy "csapatépítő tréning", rosszabb esetben asztalt foglal a legközelebbi sörözőbe és ezzel a munka kreatív részét le is tudta.

Ebből aztán ha nem ész nélküli piálás alakul ki, akkor gokart, biliárd vagy lasertag lesz a program. Ez nem baj, mert mindegyik jó móka, csak sajnos sokan esnek abba a hibába, hogy ezen lehetőségek és a közös programok közé tesznek egy egyenlőségjelet, a résztvevők pedig hamar rájuk unnak.

Ezen szeretne most változtatni a Játszóház csapata. Ők azok, akik nyáron "fesztivállal", télen belső teres, egész estés társasos programokkal próbálják meghódítani a fővárost, méghozzá elsöprő sikerrel. Hetente (néha hetente többször) több százan gyűlnek össze, hogy kipróbáljanak párat a rendelkezésre álló párszáz társasból, közben pedig jól mulassanak.

Ezt a hangulatot szeretnék most átültetni a csapatépítő tréningek világába úgy, hogy kifejezetten közösségépítő játékokból összeválogatott csomagot adnak az "ügyfeleiknek". A bemelegítésnek szánt, pár percig tartó partijátékok után bonyolultabb, kooperatív játékok kerülnek elő, ahol a csapattagok csak összefogással és közös munkával tudnak nyerni (pl. Pandemic). Ezek jellemzően eltartanak pár óráig és remélhetően összekovácsolják a csapatot.

Ezután jön a levezetés, ahol asszociációs játékokat játszhatnak a résztvevők. Itt az egyes gondolattársításokból, ötletekből sokat megtudhatnak egymásról az emberek, ami további erősíti az előző programban kialakult közösségi szellemet és nem utolsó sorban nagyon szórakoztató is.

Garantált szórakozás és jó hangulat, unalom és alkoholmérgezés nélkül. Bővebb információért látogassátok meg projekt weboldalát.

A bejegyzés trackback címe:

https://ludens.blog.hu/api/trackback/id/tr497190869

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

esoember 2015.02.20. 16:11:51

Ez mekkora ötlet!!! Kár, hogy csak a fővárosban érhető el! :-(
süti beállítások módosítása