Keresztezik a Conant és a Blood Rage-t
2015. március 04. írta: PixelDrake

Keresztezik a Conant és a Blood Rage-t

Azt tudjuk, hogy Conan társasjáték kickstarteres kampánya elég sikeres volt. Ami azt illeti, az egyik legsikeresebb a társasjátékok között, hetekig vezetve a toplistát és a maga 3,3 millió dollárjával még az öngyilkos cicákat felvonultató Exploding Kittenst is majdnem beérte.

Ezt megirigyelve, a szintén sikeres (és drága) Kickstarter projektjeiről - valamint minőségi minifiguráiról - híres Cool Mini or Not is megjelent a maga új játékával, a Blood Rage-el. Tekintve, hogy a receptet a Conanról másolták, túlzottan nem lőhettek mellé: igényes minik, darkos környezet, szörnyek, fejszék, recés kardok, kidolgozott felsőtestű főhősök, koponyás fejdíszek. Csak éppen nem barbárokkal, hanem vikingekkel. Ráadásul, hogy biztosra menjenek, ugyanazt az Adrian Smith-t kérték fel illusztrátornak, aki a Conan nagy részét is megrajzolta. Nem meglepő, hogy már most négyszeres túlfinanszírozottságnál tart a kampány és messze még a vége.

Adta magát tehát az ötlet, hogy keresztezzék a két játékot. A Conan egyik kiegészítőjéhez (ami az alapjátékkal együtt volt kapható) készül tehát egy ötödik kampány is, melyben a Blood Rage figuráit kell majd használnunk. Persze ebből csak az profitálhat, aki előrendelte a Conant és van még pénze/affinitása beruházni beruházni egy újabb figurás játékra.

Az ötlet, annak ellenére, hogy a termékkapcsolás a célja, nekem szimpatikus. Várom, hogy a kölcsönösség jegyében mikor jelentik be a Blood Rage tervezői ugyanezt.

A bejegyzés trackback címe:

https://ludens.blog.hu/api/trackback/id/tr317241323

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása