Társasjáték készül a Dragon Ballból
2015. augusztus 03. írta: PixelDrake

Társasjáték készül a Dragon Ballból

Reneszánszát éli a Dragon Ball, most már nem vitás. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint, hogy a sorozat eredeti alkotója, Akira Toriyama két egész estés film után visszaült a rendezői székbe és újra nekilátott a sorozatnak (közben pedig egyetlen tollvonással kitörölte a GT széria fogalmát...).

A semmitmondó és erőszakos minden gyermek kedvence sorozat nem csak a képernyőn kezd új életet, hanem a játékasztalon is. Sajnos túl sokat egyelőre nem tudunk róla, azon kívül, hogy a Jasco Games készíti és teljesen egyedi játékmenetet ígérnek hozzá.

Akinek esetleg már herótja lenne a csillagharcosoktól, de azért kedveli az animék világát, annak jó hír, hogy a cég felkarolta a Cowboy Bebop szériát is. Az űrbéli fejvadászok először az UFS gyűjtögetős kártyajátékban teszik tiszteletüket, majd maguk is csatlakoznak Gokuékhoz, mivel ők is megkapják a maguk táblás játékát.

A bejegyzés trackback címe:

https://ludens.blog.hu/api/trackback/id/tr547676758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása