Gamer hírek 20.
2019. április 04. írta: PixelDrake

Gamer hírek 20.

Cuki kisállatok és gondolatolvasók vitték a pálmát! 

Ahogy az lenni szokott, idén is két játék vitte el a címek és a dobogós helyek nagy százalékát a Golden Geeken, a BGG saját szervezésű társasjáték díjátadóján. A legjobb játéknak a Rootot kiáltották ki, ami emellett elvitte az innovációs és a tematikus kategória első helyét is. Szintén ő lett a győztes a legszebb játék kategóriában, szorosan mögötte pedig az Everdell ért célba. Sajnos a Cerebria, a maga már-már művészeti alkotásnak tekinthető rajzaival nem jutott fel a dobogóra.

A The Mind a Spiel des Jahres jelölése után itt már tarolt. Övé lett a legjobb kártyajátéknak-, a legjobb tematikus játéknak-, és a legjobb kooperatív játéknak járó cím is. A családi kategóriát azért nem tudta elvinni, mert azt a szintén SdJ győztes Kuruzslók Quedlinburgban nyerte meg. bgg-golden-geek_ohbtlh.jpg

Gyere játszani Biatorbágyra, amíg megteheted!

Április 12-én lesz ugyanis a Peron Társasjáték klub szezonzárója. Utána nyári szünetre vonul a klub és csak szeptember 13-án indul újra. A kettő között a Füzes patak partjánál megrendezett gyereknapi rendezvényen találkozhattok velünk, június 1-jén.

További információt, illetve a játékok listáját itt találod. Én továbbra is vállalom, hogy ha érdekel egy társas és az elérhető számomra, akkor elviszem neked a klubba, hogy kipróbálhasd - csak írj nekem üzenetet.

Ezúttal lesz Everdell és Planet is!

biatorbagy.jpg

Ha szeretnéd, hogy egy életre elmenjen a kedved a figurafestéstől…

Én, amikor meglátom a Crystal Brush aktuális mestermunkáit mindig megfogadom, hogy soha többé nem nyúlok ecsethez. Persze ez a fogadalom nem tart sokáig, de bármikor odaadnám a fél festékkészletemet ha csak feleannyira tudnék jól festeni, mint azok, akik helyezést érnek el a CMON évi rendes versenyén.

Az abszolút győztes a dioráma kategóriában induló Francesco Farabi lett (aki tavaly még zsűriként vett részt a versenyen), mögötte a nagy méretű kategória első két helyezettje, Ruben Martinez Arribas és a négy éve folyamatosan dobogós helyezést elérő Sergio Calvo végzett.

Az összes pályamunkát itt tekinthetitek meg.

crystalbrush2019.png

A bejegyzés trackback címe:

https://ludens.blog.hu/api/trackback/id/tr4314739999

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása