Programajánló az év végére
2015. október 29. írta: PixelDrake

Programajánló az év végére

Igen, kezdődik az év utolsó két hónapja. De ez még nem jelenti azt, hogy már semmi érdekes nem fog történni karácsonyig. Sőt, csak most indulnak be igazán az események!

A Rettegés Éjszakája

Lesz először is egy Arkham Night november 7-én. Lovecraftra emlékezve országszerte mindenki kipróbálhatja a legnépszerűbb cthulhus játékokat, helyenként filmvetítéssel, előadásokkal egybekötve. A belépés ingyenes, a Cantinában tartott eseményekre a napidíj 400 forint.

Hammer Time!

Ha budapesti vagy és szereted a figurákat, akkor pénteken a Hammer Time Café nyitóbuliján a helyed. A legújabb gamer találkozóhely az első napon szinte mindenre 15% kedvezményt ad, tovább lesz tombolahúzás is értékes nyereményekkel. A belépés mindenkinek ingyenes!

A magyar Essen

November 28-án és 29-én (igen, két napon át), ismételten a budapesti Lurdy házban rendezik meg a Társasjátékok ünnepét. Tombola, versenyek és vásár várja az érdeklődőket, akik kipróbálhatják majd a magyar fejlesztők újdonságait, és részt vehetnek egy kerekasztal beszélgetésen is, ahol a magyar társasjáték kiadás lesz a fő téma. Aki mindenképp külföldi újdonságokra áhítozik, az részt vehet egy mini-Essenen, ahol a német kiállítás legérdekesebb darabjait mutatják be.

Ki lesz a győztes?

Persze nem csak a fővárosban lesznek érdekes programok. Pécsett, az V. JátsszMa Társasjáték Kiállítás és Vásáron hirdetik ki a Magyar Társasjátékdíj nyertesét a Splendor, a Pandemic, a Patchwork és Colt Express igencsak erős mezőnyéből. 

Tervezd meg, nyomtasd ki, játssz!

Vagy úgy gondolod, hogy a nagy közös programok gyerekeknek valók? Úgy érzed a legjobban magad, ha ki sem mozdulsz otthonról? Akkor a Magyar Társasjátékos Egyesület printjáték versenyét neked találták ki. Ha mindig is lobogott benned a kreativitás lángja, itt az idő, hogy megalkoss egy olyan világsikerű játékot, amit bárki elkészíthet magának otthon egy nyomtató és egy olló segítségével. A győztes pályamunkát a szervezők segítenek lefordítani angolra, valamint adott példányszámban kinyomtatják és jótékony célra felajánlják, valamint a honlapról letölthetővé teszik. Ha még nem terveztél játékot, itt az első lépés a népszerűség felé!

A bejegyzés trackback címe:

https://ludens.blog.hu/api/trackback/id/tr748030446

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása