Így verték át a gamereket
2016. április 01. írta: PixelDrake

Így verték át a gamereket

Április 1 az idegesítő kilincsetfogkrémmelbekenős-, lógócipőfűzős viccek és a kamu hírek világnapja. Szerencsére az előbbiből kevesebb jutott, utóbbiból viszont annál több. Tekintsük át gyorsan, mivel próbálták a társasjátékos entitások átverni az ügyfeleiket/olvasóikat.

Munchkin Guest Artist Sketch Edition

A Steve Jackson Games a két új termékének nagy sikerére való tekintettel kiadta a Guest Artist Sketch Editiont. Ezek olyan üres Munchkin lapok (lásd az eredeti hírt itt), amire híres alkotók (lásd itt) nem rajzoltak semmit. A kiadó oldalán még azt is elolvashatjátok, hogy hogy érezték magukat az alkotók nem rajzolás közben.

Mystixit

A Libellud úgy döntött, ötvözi két legnépszerűbb játékát és kiadja a Mystixitet. A Dixit és Mysterium keresztezéséből született játékban nyusziknak kell leleplezniük a kísértetház gyilkosát. Egyébként én még meg is venném.
mystixit.jpg

Bye-bye CFP!

A Cruelty Free Pirates fenegyerekei egy kamu búcsúüzenettel verték át az olvasóikat. A szívszorító búcsú - ami leginkább a lájkok számát kevesellte - sokakat megindított, úgyhogy jó ideig még biztosan nem leszünk CFP nélkül.


cfpbye.PNG

Firkaland Cthulhu Edition

A Ludens hírt adott a népszerű rajzolgatós játék és a borzalmas természetfeletti lény keresztezéséből született új alkotásról. A jogdíjak miatt a grafikákat a játékosoktól kérik majd be, illetve az internetről lopkodják, ha sikerül.

fool.png

Board Game Cafe

A BGC egy rakás kamu hírrel jelent meg, többek közt a Dobble Legacy és a Smash Up Mézga család megjelenéséről, valamint rögtön reagáltak a fenti Cruelty Free bejelentésre is.

bgcapril.jpg

Mr. Bean öltözködik

A Gémklub által támogatott társasjátékos Facebook oldal celebekkel kiegészített Rokokót jelentett be.

rokokoceleb.jpg

Környezetbarát Pandemic

A Holtidő blog szintén egy csokor álhírrel készült, ahol előkerül a Társasjátékok ünnepe és a betétdíjas Pandemic Legacy. is.

A bejegyzés trackback címe:

https://ludens.blog.hu/api/trackback/id/tr498552538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása