Nyerj roll&write játékokat a Ludenssel!
2019. szeptember 12. írta: PixelDrake

Nyerj roll&write játékokat a Ludenssel!

Most, hogy egy egész hetet töltöttél a roll&write játékok tanulmányozásával, bizonyára szeretnél kipróbálni egy párat. Nos, jó hírem van: a ComPaYa jóvoltából egy Ganz Schön Clevert és egy Második esélyt sorsolunk ki a jövő héten.

A nevezéshez küldj egy emailt a ludensblog@gmail.com címre és válaszolj minél több kérdésre. Minden egyes helyes válasz egy esélyt jelent, vagyis annyiszor fog bekerülni a neved abba a bizonyos kalapba, ahány kérdésre (helyesen) válaszoltál:

  • Hány darab dobókocka van a Ganz Schön Cleverben és a Második esélyben összesen?
  • Nevezz meg két játékot, amit a ComPaYa adott ki Magyarországon (ezt a legkönnyebben a BGG vagy a ComPaya webshop segítségével tudod megtenni)!
  • Lájkolod-e Facebookon a Ludens és a ComPaYa oldalát? (ez nem kötelező, de a sorsolásnál plusz egy esélyt jelent).
  • Melyik játék érdekel jobban? Ez nem jelent plusz esélyt, de segít abban, hogy azt játékot kaphasd meg, amelyiket szeretnéd. Ha mindkét nyertes ugyanazt kéri, akkor az elsőként kisorsolt akarata érvényesül.

Az emaileket 2019. szeptember 20-ig várom, sorsolás és eredményhirdetés az utána következő hétvégén várható.

70121202_2495536387151659_3839798730828021760_n.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://ludens.blog.hu/api/trackback/id/tr4215034362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása