Kickstarteren a Trickerion!
2015. január 29. írta: PixelDrake

Kickstarteren a Trickerion!

Hosszú-hosszú várakozás után vége elindult a magyar fejlesztésű társasjáték, a Trickerion Kickstarter kampánya. A játékban egy viktoriánus-steampunk világban kell tacskó bűvészből a város legkeresettebb előadójává küzdenünk magunkat, miközben trükköket tanulunk, segítőket toborozunk, asszisztenseink pedig a várost járják további segítségek (és fellépési lehetőségek) érdekében.

A támogatási szintek 0,85 eurótól 51-ig terjednek. A legalsó szintért már megkapjuk a játék print&play verzióját, a másodikért az alapjátékot és a Dark Alley kiegészítőt (ami a lehetséges helyszíneket egy sötét sikátorral bővíti és amit eredetileg még az alapjátékba terveztek), a legfelsőért pedig két kiegészítőt is kapunk és egy kristályt a fordulók jelöléséhez.

Stretch goalokként további kártyák, extra választható karakterek és dizájnosabb figurákat ígérnek, valamint egy "Secret Epic Unlockot".

A kitűzött cél 30 ezer dollár, ami körülbelül 8,5 millió forint. A legnagyobb unlock négyszeres túlteljesítésért jár.

Bővebb információ a játékról itt, interjú a fejlesztőkkel itt és itt.

Update: Már sikerült is a kampány, összejött a pénz.

A bejegyzés trackback címe:

https://ludens.blog.hu/api/trackback/id/tr47120281

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása