Ennek viszont nincs értelme!
2016. február 18. írta: PixelDrake

Ennek viszont nincs értelme!

Vajon mit rejthet egy olyan poszt, ami már a címében is arra utal, hogy itt bizony értelmetlen dolog következik? Valami ócska kickstarteres projekt? Talán egy hülye szabálymódosítás a Doomhoz, ami játszhatatlanná teszi az egészet? Esetleg egy a Mansions of Madness újranyomása fekete-fehérben és drágábban?

Vagy valami teljesen más?

Naná, hogy egy újabb Munchkin kiegészítő! Ráadásul az a fajta, amiért tipikusan nem kell megdolgozni, csak kilökni a polcokra, hogy aztán a sok fogyasztó már rángathassa is le onnan.

Hölgyeim és Uraim, íme a Munchkin Sketch Edition, amivel bárki saját illusztrálású Munchkint rakhat össze magának! Tehát most Neked kell eldönteni, hogy hogyan is fest a Szemtély vagy a Cserepes Növény. Úgyhogy filctollat elő, és legyél ezúttal TE a Steve Jackson Games illusztrátora!

Nem , ez NEM ugyanaz, mint a nem egész egy éve kiadott üres pakli, mert ezen rajta van a kártya neve és tulajdonsága. Ez teljesen más. És van értelme.

 

 

 

 

Igazából nincs.

A bejegyzés trackback címe:

https://ludens.blog.hu/api/trackback/id/tr658393972

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Trezor atya · http://utvesztox.blog.hu/ 2016.02.18. 11:40:19

Az ötlet nem lenne rossz, de például sajnos én sem vagyok nagy grafikai tehetség, ahogyan az emberek nagytöbbsége sem. Meg a Munchkin grafikák jópofák. Persze jó lenne, ha tudnék rajzolni. Az egykori Kis Mészáros (Rúna Magazin) vagy a Cziráki úr a Holdtölte Magazinból biztos jó kis grafikákat tudna rajzolni rá... vagy a még régebbi Commodore Világ méltán népszerű grafikusa... Dehát én egyikőjük sem vagyok :(
süti beállítások módosítása