Hírek innen-onnan
2016. július 19. írta: PixelDrake

Hírek innen-onnan

A Cool Mini or Not és a Spaghetti Western Games újabb közös (az előző közös játékuk ugyebár az Arcadia Quest széria volt) játékot ad ki Cthulhu in the House címmel. A játék a 2011-es IELLO féle Rumble in the House újrakiadása, csak Cthulhuval, hogy többen megvegyék újraértelmezése.

A játék érdekessége, hogy NEM figurás és NEM kell hozzá Kickstarter kampányban részt venni és ebből kifolyólag nem is lesz túl drága. Részletek itt, megjelenés pedig a Gen Con után.

Kiegészítőt kap a IELLO Welcome to the Dungeonje (is). A Welcome Back to the Dungeon (frappáns név) önállóan is játszható, de az alapjátékkal keverve négy új hőssel és tizenkilenc új szörnylappal bővíthetjük azt.

Ez leginkább azért érdekes, mert ezzel a poén kis tízperces mikrojátékkal pont három napja ismerkedtem meg és elhangzott az ominózus "kéne ehhez egy kiegészítő" mondat. Három napra rá...

A Fantasy Flight Games egy új kockajátékot készül kiadni a Gyűrűk Urához Journey to Mordor címmel. A kevésbé izgalmas koncepció lényege, hogy a színes kockákkal minél több gyűrűt és Gandalfot dobjunk és minél kevesebb Nazgúlt. Ásít...

A bejegyzés trackback címe:

https://ludens.blog.hu/api/trackback/id/tr368902036

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása